Stap 1   Zelfonderzoek
Je bewust worden van wie je bent en wat je wilt.
Aan de hand van vragen, oefeningen en opdrachten werken we stap voor stap naar je nieuwe loopbaanperspectief, dat voor jou het meest vitaliserend is. De laatste stap van dit gedeelte en de eerste naar realisatie is om een loopbaanplan op te stellen waarvan je 100% blij wordt!

Stap 2   Profileren
Om jou zichtbaar en ‘arbeidsmarktklaar’ te maken.
Dit gedeelte wordt samengesteld op basis van jouw Zelfonderzoek. Met inzicht in je werkwaarden, talenten, drijfveren en ambities zullen we jou ‘arbeidsmarktklaar’ maken: profileren, zichtbaar en vindbaar worden. Mogelijke onderwerpen: je (video) CV en LinkedIn profiel, je persoonlijke pitch, tips om effectief te netwerken.

Stap 3   Realisatie
Waarmaken – De baan waar je blij van wordt!
Het realiseren van je eerder opgestelde Loopbaanplan. Hulp met het vinden van je nieuwe baan: sollicitatieadvies, motivatiebrief, en ontdekken hoe je je schat (talent) het beste kunt inzetten voor jezelf en jouw toekomstige werkgever.

Resultaat: Werken in je droomfunctie!

“Het traject leverde mij op dat ik de stap durfde te maken van freelancen naar ergens in loondienst. Daarnaast heeft het mij zelfkennis gegeven, vertrouwen, betere sollicitatieskills, en het besef dat af en toe stilstaan en evalueren of wat je doet je nog steeds gelukkig maakt heel belangrijk is.”
– Eva, 32 (Creatief organisatietalent, in cultuur en recreatie)