Ondersteuning bij verandering & loopbaanbegeleiding

Een nieuwe start maken in je leven of je werk? Maak er een succes van! Wat heb je nodig om een nieuwe start makkelijk te maken? De sleutel is om het juiste zelfbewustzijn te hebben en op basis daarvan beslissingen te nemen: je kennis, talenten, competenties en waarden.

Vind je het toch moeilijk? Ik help jou om het makkelijk te maken!

“Je helpt mij om mezelf te helpen” – zo beschreef Truus wat ik doe; één van mijn enthousiaste cliënten wat deelname aan Re-start voor haar betekende.

Na het volgen van een oriëntatieprogramma bij een loopbaancoach ben ik zelf loopbaancoach geworden. Nu doe ik waar ik goed in ben en wat me gelukkig maakt: mensen helpen te begrijpen wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen doen, zodat ze hun dromen kunnen verwezenlijken en hun doelen kunnen bereiken.

Ik ben Bernadett Heintz, loopbaanadviseur, STiR geaccrediteerd loopbaancoach. Ik ben gespecialiseerd in veranderingsondersteuning.

Ik help mensen de kansen te zien in een uitdagende periode of een nieuwe (levens)situatie.

Ik werk met mensen die een grote overgang doormaken, zoals een verandering van carrière, verlies van hun baan, verhuizing naar het buitenland, het krijgen van een baby, of het beëindigen van hun carrière.

Mensen die jou voorgingen

Het zoeken van een baan vooral als oudere jongere is geen sinecure. Dank aan het traject met Bernadett heb ik geleerd om mijn talenten en ervaringen zichtbaar te maken en dat resulteerde in een baan.
Frank Lieverse, 60
Area Salesmanager Customer Development
De coachingstechniek van BlijWerken heeft mij inzicht gegeven in mijn kwaliteiten, talenten en doelen. Ik kijk nu anders naar mijn leven en wil er iets moois van maken!
Anahita Zirak, 38
Styliste
Dankzij Bernadett zie ik niet alleen wie ik professioneel beschouwd ben en wat ik kan, maar ook wie ik ben als ik straks stop met werken en welke perspectieven er dan zijn!
Truus van Ittersum, 62
Beleidsmedewerker bij een academisch ziekenhuis
Het traject met Bernadett leverde mij meer zelfkennis, zelfvertrouwen, plezier, en een nieuwe functie op. Ik durf nu meer te kijken naar mijn dromen!
Vera Geertsma, 28
Intern begeleider in het onderwijs
De kracht van Bernadett is haar enthousiasme en haar luisterend oor. Ze weet jou door middel van opdrachten, vragen en oefeningen meer over jezelf te laten leren.
Eva, 32
Creatief organisatietalent, in cultuur en recreatie

Diversiteitsverklaring
BlijWerken behandelt iedereen met respect. De kernwaarden rechtvaardigheid, inclusiviteit en gelijkwaardigheid vinden we een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Er wordt geen onderscheid gemaakt worden op basis van culturele, etnische of religieuze achtergrond, leeftijd, geslacht, seksuele geaardheid, opleidingsniveau of arbeidsbeperking. Kortom: Jij bent van harte welkom!

Diversity statement
At BlijWerken, we believe it is important that everyone is treated with respect. We consider the core values of entitlement, inclusiveness and equality to be a shared responsibility. We believe that no distinction should be made on cultural, ethnic or religious background, age, gender, sexual orientation, educational level or disability. In short: You are most welcome!