Succes op de arbeidsmarkt met een versterkt profiel

Je bent 60 plus en plots krijg je het van je werkgever te horen dat je helaas niet meer past in de functie die je hebt? Of ben je gewoon je baan kwijt?

Ik help je om weer fit worden voor de arbeidsmarkt, d.w.z. om je jarenlange werkervaring zichtbaar en aantrekkelijk te maken. Een fris CV , LinkedIn profiel en netwerken kan wonderen doen!

Help! Ik ga met pensioen!

Nog een paar maanden of weken en ga je met pensioen? Houdt je van je baan maar het is nu tijd om afscheid te nemen? Geen idee wat je gaat doen met al die vrije tijd die je ineens hebt? Voelt de komende tijd als een grote, wazige massa?

Samen vinden we manieren om je actief, mentaal en fysiek fit te houden in deze nieuwe fase van je leven. Het zal je een heerlijke nieuwe energie geven om je tijd te besteden aan wat je dagen zinvol maakt en waar je je nuttig bij voelt! Het zal echt een gouden jaren worden!

“Mijn leven na de pensionering leek grijs en leeg, maar samen met Bernadett hebben we het kleurrijk gemaakt. Het wordt nu een gelukkig pensioen vol nieuwe perspectieven!”
– Truus, 62 (voormalige beleidsmedewerker, nu een gelukkige pensionado, opzetter van Podium Thuis)
“Bernadett is een klankbord. Zij hielp me met inspirerende en overtuigende teksten voor zowel mijn CV als Linkedin profiel. Ook de layout van het C.V. en Linkedin hebben we samen verbeterd. Ik heb geleerd om mezelf goed te kunnen presenteren om aandacht te trekken van werkgevers. Het traject resulteerde snel een nieuwe baan.”
– Frank Lieverse, 60, Area Salesmanager Customer Development

Tijdens het programma krijg je antwoord op de volgende vragen:

  • Wie ben ik? Wat kan ik al allemaal? Wat wil ik nu?
  • Wat geeft mij betekenis, vreugde en voldoening?
  • Wat motiveert mij? Wat drijft mij?
  • Toekomstperspectief – Ik zal dit doen!

Wat kun je bereiken?

  • Verhoogd zelfbewustzijn en controle over je leven
  • Evenwicht en vitaliteit
  • Moed om een nieuwe levensfase tegemoet te treden
  • Een inspirerende visie en een actieplan om die te bereiken